Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-29@15:07:14 GMT

گوشی قسطی| دندان پزشکی اقساطی| هزینه عمل بینی اقساط

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۸۳۱۷۹

گوشی قسطی| دندان پزشکی اقساطی| هزینه عمل بینی اقساط

یک راه بسیار سنجیده و عاقلانه خرید گوشی قسطی ، پرداخت هزینه های دندانپزشکی اقساطی ، پرداخت هزینه عمل بینی اقساطی و ... از طریق کارت های اعتباری است، البته به واسطه ی شرکت های مطمئن و معتبر صادر کننده این نوع کارت ها. با ما همراه باشید؛ مطالب جالبی را در مورد این روش خرید اقساطی برای شما خواهیم گفت.

چگونه گوشی قسطی بخریم؟

هر گوشی تلفن همراه هوشمندی که تازه وارد بازار می شود، از امکانات جدیدی نیز برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور مثال امکان شارژ بی سیم، اسکن اثر انگشت یا حتی ردیابی چشم و ... .

به طور کلی برخی از فناوری های به کار رفته در ساخت گوشی های هوشمند واقعاً مفید هستند و به نوعی انجام بسیاری از کارها را برای کاربران آسان تر کرده اند. اما در ازای برخورداری از چنین امکاناتی لازم است که هزینه ی معین شده ای را نیز بپردازید.

 

علاوه بر امکانات ذکر شده که هر کدام می تواند شرایط ایده آلی را برای شما فراهم کند؛ شما به وسیله یک گوشی با امکانات معقول می توانید کسب و کار جدیدی راه اندازی کرده و درآمد خود را بیشتر کنید.

این روزها به لطف شبکه های اجتماعی همچنین وبسایت های فروشگاهی که فضایی برای فروش کالای شما اختصاص می دهند؛ می توانید به راحتی خدمات و محصولات خود را در معرض دید افراد بیشتری قرار دهید و به افراد بیشتری نیز بفروشید. همچنین پروژه های دورکاری دریافت کنید و از زمان هایی که فراغت بیشتری دارید؛ به نحو احسنت استفاده نمائید.

تعداد بسیاری از مشتریان، به دلیل قیمت بالای چنین گوشی های تلفن همراهی فکر داشتن آن ها را از سر به در کرده اند. اما دوست عزیز، ما به شما می گوئیم که حتی با وجود افزایش شدید قیمت ها باز هم می توانید یک گوشی مدرن و با امکانات عالی در دست داشته باشید؛ به این ترتیب که با پرداخت بخشی از هزینه به صورت نقدی، مابقی آن را به صورت اقساطی بپردازید و گوشی قسطی بخرید. قسطا این شرایط با برای شما فراهم کرده است. همچنان همراه ما باشید تا شما را با قسطا بیشتر آشنا کنیم.

پرداخت هزینه دندان پزشکی اقساطی

سلامت و بهداشت صحیح دهان و دندان، با تمیز نگه داشتن دندان ها، عادات مناسب مراقبت از دندان و آگاهی از مراقبت های روزانه آغاز می شود. مسواک زدن و استفاده صحیح از نخ دندان از سنین پایین به پیشگیری از بیماری های دهان کمک می کند. تغذیه مناسب، تمیز کردن منظم دندان ها و مراجعه به موقع و منظم به دندان پزشک نیز بر سلامت دهان و دندان شما تأثیر می گذارد.

پس دوست عزیز، علاوه بر رعایت نکات گفته شده که لازم است توسط خود شما رعایت شود، لازم است که به طور متناوب به دندانپزشک مراجعه کنید. همچنین در کنار سلامت دهان و دندان، زیبایی دندان نیز از اهمیت بالایی برخوردار است و روز به روز به طرفداران طراحی لبخند افزوده می شود. موارد زیبایی شامل ارتودنسی، لمینیت و ... مشمول بیمه نمی شوند و شما باید نقدا هزینه را پرداخت کنید.

خوشبختانه به لطف صنعت لندتک و شرکت های معتبر فعال در این حوزه به هیچ عنوان نگران هزینه های دندانپزشکی نباشید. با قسطا کارت پرداخت هزینه دندان پزشکی اقساطی برای شما امکان پذیر شده است. حتما می پرسید قسطا کارت چیست؟ برای دریافت پاسخ این سوال همچنان همراه ما باشید.

هزینه عمل بینی اقساطی

بینی مشخص ترین عضو صورت است و حتی یک تغییر جزئی در اندازه یا شکل آن می تواند ظاهر فرد را به شدت تحت تاثیر قرار دهد. هدف از جراحی زیبایی بینی، بهبود زیبایی بینی و ایجاد هماهنگی با سایر اجزای صورت است. عمل بینی در شرایطی که بیمار دچار مشکل تنفسی می باشد نیز از اهمیت بیشتری برخوردار می شود و لازم است که فرد عمل بینی خود را در اولویت قرار دهد.

هزینه عمل بینی شامل دستمزد جراح یا پزشک متخصص، هزینه های مربوط به بیمارستان یا کلینیکی که عمل زیبایی در آن انجام می شود، داروها و لوازمی که برای مراقبت از بینی پس از جراحی باید استفاده کنید؛ می شود. در نتیجه جمع این هزینه ها ممکن است شما را از عمل بینی منصرف کند.

آیا می دانید که شما می توانید از طریق قسطا ، هزینه عمل بینی را نیز اقساطی انجام دهید؟ در بخش بعدی شما را با نحوه پرداخت هزینه عمل بینی اقساط ، خرید گوشی قسطی و پرداخت هزینه دندانپزشکی اقساطی توسط قسطا آشنا کرده ایم.

 

پرداخت اقساطی هزینه ها با قسطا

قسطا سال هاست که در حوزه ی لندتک در حال فعالیت است. شما حتما با صنعت لندتک یا وام الکترونیکی آشنا هستید. از طریق قسطا شما می توانید وام الکترونیکی بدون ضامن دریافت کنید.

قسطا مجهز به یک سیستم اعتبارسنجی می باشد که به واسطه آن اعتبار متقاضی تسهیلات را بررسی کرده و در صورتی که مورد تائید باشد، با درخواست او موافقت می شود.

وام الکترونیکی قسطا، همان امتیازی است که با توجه به شرایط مجموعه قسطا در قالب یک کارت اعتباری به نام قسطا کارت برای مشتری صادر می شود.

کلام پایانی

در این مقاله به معرفی مجموعه ی قسطا ، پیشرو در صنعت لندتک پرداختیم. همچنین به ارائه تسهیلات الکترونیکی به متقاضیان برای خرید اقساطی، خرید گوشی قسطی و ... ، استفاده از خدمات دندانپزشکی اقساطی، پرداخت هزینه عمل بینی اقساط  و ... به صورت مختصر اشاره کردیم.

شما با استفاده از قسطا کارت می توانید از تمام فروشگاه های مجهز به دستگاه POS خرید کنید و یا از خدمات مراکز پزشکی و سایر خدمات استفاده کرده و بعدا آن هزینه را به صورت اقساطی به قسطا پرداخت کنید. برای دریافت قسطا کارت لازم است که در وب سایت قسطا درخواست دهید.

لطفا برای بهره مندی از خدمات ارزنده ی قسطا ، به وب سایت آن سری بزنید. شرایط دریافت قسطا کارت و نحوه ی ثبت سفارش به طور کامل در سایت قسطا به آدرس ghesta.ir قرار داده شده است.

منبع: فارس

کلیدواژه: هزینه دندان دندان پزشکی تلفن همراه هزینه عمل بینی پرداخت هزینه قسطا کارت گوشی قسطی برای شما هزینه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۳۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست

به گزارش خبرگزاری مهر، در صد و بیست و هشتمین نشست شورای آینده‌نگاری، نظریه‌پردازی و رصد کلان سلامت که با حضور سیدحسن امامی رضوی رئیس نشست، محسن شیرازی رئیس گروه دندانپزشکی فرهنگستان و جمعی از مسئولان وزارت بهداشت و اعضای گروه دندانپزشکی همزمان به صورت حضوری و مجازی در فرهنگستان برگزار شد، به موضوع چالش‌ها و راهبردهای موجود در پذیرش و آموزش دانشجویان و جذب و ماندگاری اعضای هیات‌علمی دندانپزشکی پرداخته شد.

در این نشست، محمدجواد خرازی فرد عضو گروه دندانپزشکی فرهنگستان علوم پزشکی و دبیر کمیته اعتباربخشی برنامه‌ای دانشکده‌های دندانپزشکی کشور به بررسی مسائل و چالش‌های حوزه دندانپزشکی پرداخت و تاکید کرد: افزایش ظرفیت دندانپزشکان، بهبود شاخص‌های دهان و دندان را در پی ندارد.

وی اظهار داشت: افزایش ظرفیت پذیرش دانشجو به شدت تأثیر مخربی در پی خواهد داشت و هنوز دانشکده‌های دندانپزشکی در شوک افزایش ظرفیت دوره‌های قبل است و این موضوع باعث کاهش انگیزه در دانشجویان و پایین آمدن سطح سواد و توانایی قبول شدگان این رشته می‌شود و یک بحران را به دنبال خواهد داشت و باعث تقاضاهای القایی در آینده خواهد شد.

خرازی فرد گفت: یک دندانپزشک توانمند باید مهارت‌های برقراری ارتباط، تعهد حرفه‌ای، پیشرفت فردی و فراگیری مستمر، ارتقای سلامت و پیشگیری، مهارت‌های بالینی و دستیابی به توانمندی‌های مورد انتظار را دارا باشد.

وی خاطرنشان کرد: مطالعه‌ای با حمایت فرهنگستان علوم پزشکی کشور انجام شد که در آن، میزان دستیابی به ۴۲ توانمندی اصلی بالینی در بین دانش‌آموختگان دانشکده‌های پزشکی کشور بررسی شد.

عضو کمیته بازنگری برنامه آموزش دندانپزشکی عمومی و تخصصی به چالش‌های مهم در آموزش دندانپزشکی اشاره کرد و گفت: کمبود شدید هیأت علمی، عدم ماندگاری و عدم تمایل متعهدین، افزایش فضاهای آموزشی، تخصیص نامناسب نیروی متعهد خدمت ضریب K به دانشگاه‌ها، پذیرش و به‌کارگیری متخصصان متعهد خدمت بومی، کمبود شدید فضا و امکانات و بودجه‌های آموزشی، کمبود بیمار آموزشی، ایده‌آل نبودن محتوای آموزشی و اجرای آن و…، از جمله چالش‌های مهم رشته دندانپزشکی است.

خرازی ادامه داد: متأسفانه کمتر از ۳۰ درصد فارغ‌التحصیلان دندانپزشکی به شبکه بهداشت وارد می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: مهم‌تر از تأمین نیروی انسانی مناسب؛ فراهم آوردن بستر برخورداری عموم مردم از خدمات دندانپزشکی مخصوصاً با استفاده از پوشش مناسب بیمه‌ها، تجهیز مراکز خدمات درمانی دولتی و دانشکده‌های دندانپزشکی و نیز تأمین هیأت علمی مناسب است.

در ادامه، عباسعلی خادمی دندانپزشک و عضو گروه دندانپزشکی فرهنگستان نیز به راهکارهای جذب و ماندگاری اعضای‌هیات علمی دانشکده‌های دندان‌پزشکی پرداخت و افزود: پذیرش دانشجویان دندانپزشکی ظرف ۲۰ سال ۳ برابر شده است با وجود آنکه کمبود هیأت علمی در دانشکده‌های دندانپزشکی ۴۰ درصد تخمین زده شده است.

وی در این نشست به مشکلات دانشکده‌های دندانپزشکی، مشکلات اعضای هیأت علمی، عوامل منجر به کمبود عضو هیأت علمی و راهکارهای پیشنهادی، تجارب موفق جذب هیأت علمی در کشورهای دیگر اشاره کرد.

همچنین، رضا یزدانی دبیر شورای آموزش دندانپزشکی و تخصصی وزارت بهداشت به فعالیت‌های صورت‌گرفته در این حوزه اشاره کرد و گفت: کارهای مثبتی همچون افزایش تجهیزات و مواد مصرفی را آغاز کرده‌ایم و آئین‌نامه دانشجویان بین‌المللی نیز در حال طراحی است و با همکاری وزارت بهداشت ۱۰ درصد سقف تعرفه‌ها افزایش یافته و ما باید بیشترین بودجه را صرف پیشگیری کنیم.

در ادامه، محمدعلی محققی معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی گفت: بدون تردید، مهم‌ترین و تاثیرگذارترین موضوع در حوزه دندانپزشکی، ارائه آموزش و پژوهش، بهداشت و درمان و توانبخشی حوزه دندانپزشکی با التزام به ارزش‌های اسلامی و انسانی است که بند اول سیاست‌های کلی سلامت است و ناتوانی و ضعف‌های ما در حوزه سلامت ریشه در بی توجهی به این اصل تحول آفرین و ضروری است و یک بعد این موضوع، بعد فرهنگی است و مسئولان باید مفاهیم فرهنگی را در حوزه فرهنگ‌سازی درک کنند.

وی با تاکید بر ضرورت‌های فرهنگی، افزود: مدیران و برنامه‌ریزان حوزه سلامت باید به توجه به اهمیت مسئولیت خود، تعالیم فرهنگی را دریافت کنند.

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی اذعان داشت: از دیدگاه فرهنگستان‌علوم پزشکی، مهم‌ترین راهبردی که موجب اصلاح و تحول و ارتقا در نظام سلامت می‌شود آموزش است و اصلاح روند کنونی از آموزش آغاز می‌شود. پیشنهاد فرهنگستان علوم‌پزشکی این است که اجرای همه‌جانبه سیاست‌های کلی سلامت برای آموزش و اصلاح است و در بند ۹ نیز به وضوح به وظایف حوزه دندان‌پزشکی پرداخته است.

محققی بیان داشت: در فرهنگستان یک مجموعه از فعالیت‌های حوزه سلامت بعد از ۴۵ سال در نظام جمهوری اسلامی ایران تنظیم و به مسئولان منعکس خواهد شد.

معاون علمی فرهنگستان علوم پزشکی گفت: برای تنظیم راهبردهای بحث در حوزه دندانپزشکی، وضع موجود بر اساس شاخص‌ها بررسی و پیشنهادات برای رسیدن از وضع موجود به وضع مطلوب بررسی خواهد شد.

کد خبر 6090328 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • سپرده‌گذاری۱۰ میلیون نفر در صندوق امداد ولایت/ عدم دریافت دیرکرد اقساط در این صندوق
  • جزییات افزایش وام بازنشستگان و مبلغ اقساط
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • فروش اقساطی خودرو کارکرده؛ رونمایی از تب جدید معاملات خودرویی
  • رئیس جامعه دندانپزشکی ایران : هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست ؛ درآمد مردم کم است
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی دندان پیشگیری می‌کند
  • هزینه های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است
  • «هزینه‌های دندانپزشکی گران نیست؛ درآمد مردم کم است»
  • ماده‌ای که ۴۰ درصد از پوسیدگی‌ دندان پیشگیری می‌کند